Pojdi na vsebino

Uporabniški pogovor:Pinky sl

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Dodaj temo
Iz Wikiknjig

Predloge[uredi]

Pred časom si rekla, da bi pomagala s predlogami. Vidim, da {{PD-Art}}, {{PD-old-100}} in {{PD-self}}, s katerimi bi rad opremil svoje posnetke na Wikiknjigah, preden so zaprli nalaganje slik, ne delujejo in te prosim za pomoč, sam naredim pri tem preveč smeti. Zdaj sem Novi pisariji dodal sveže avtorske pole in se kmalu lotim formatiranja za tisk (ni preveč smiselno, ampak tako hoče založba). Opombe ne spravi na dno strani nobena konverzija, najbrž bo treba tekst prestaviti v kakšen Word in jih tam oblikovati ročno. --Hladnikm (pogovor) 18:20, 28. avgust 2014 (UTC)

Če prav razumem, bi rad svoje slike tukaj opremil z ustrezno licenco. Bi lahko povedal, katera je ustrezna predloga na naši :sl?
  1. {{PD-old-100}} je verjetno sl:w:Predloga:JL-staro ali sl:w:Predloga:JL-Slovenija
  2. {{PD-self}} je verjetno sl:w:Predloga:JL-lastno
  3. {{PD-Art}} - ne vem katera je ustrezna predloga
Gre za to, da so tam ustrezna besedila že pripravljena. Katere predloge so na voljo poglej v sl:w:Kategorija:Oznake avtorskih pravic in najbolje, da poveš katere potrebuješ iz nabora v omenjeni kategoriji.

Glede opomb/sklicev ... tvoja želja je, da se opombe/sklici prikažejo na isti strani, kot je uporabljena in ne v posebnem poglavju na koncu knjige? Na ustrezna mesta postavi predlogo {{opombe}} - številčenje se ti vedno znova postavi na "1". --Pinky sl (pogovor) 06:43, 29. avgust 2014 (UTC)

Sem ustvarila {{PD-self}}. --Pinky sl (pogovor) 08:17, 29. avgust 2014 (UTC)

Hvala, svoje slike na Wikiknjigah sem že opremil z novo predlogo {{PD-self}}. Z JL-staro bi rad opremil tole: thumbs.
DaD Opravljeno, glej {{JL-staro}} --Pinky sl (pogovor) 11:19, 1. september 2014 (UTC)

Ja, {{opombe}} bi s temle ukazom razporedil na konec poglavij, po straneh pa ne bo šlo. Se še oglasim. --Hladnikm (pogovor) 10:44, 30. avgust 2014 (UTC)

rights expired[uredi]

hi, your admin rights have expired, you can re-apply on meta, as usual. best Pundit (pogovor) 06:42, 5. november 2014 (UTC)

Pinky, zakaj nisi podaljašala administracije? Pogrešal bi tvoje pomoči, ko se spet intenzivneje lotim Nove pisarije. --Hladnikm (pogovor) 22:13, 24. januar 2015 (UTC)
Podaljševati je potrebno vsake 3 mesece. Ko bom administratorske pravice potrebovala, bom zadevo uredila. Pomagam pa seveda lahko tudi brez teh pravic. --Pinky sl (pogovor) 08:35, 25. januar 2015 (UTC)